fbpx

Det der med at være i karantæne

 

Karantænelivet. Ja, hvordan går det egentlig?

 

Ærligt, i går var første dag, jeg hoppede i noget pænt tøj siden Lock Down. Ellers har mit tøj primært bestået af joggingtøj eller træningstøj. Men det er som om, jeg ikke rigtig får lavet noget af den påklædning. Lidt skørt, men I kender det måske selv?

Jeg savnede at mærke motivation, få lavet noget og have en lidt ”normal” hverdag igen, selvom intet er normalt lige nu. Men lige så I ved det, kan et pænt sæt tøj og lidt make-up i ansigtet gøre underværker. Jeg får arbejdet og lavet de opgaver, jeg sætter mig for. Win!

 

Jeg ser på instagram, hvordan folk er vildt gode til at tage initiativer, stå for underholdning og hjælpe virksomheder. Hvor er det fantastisk og smukt at se, hvordan vi kan stå sammen, motivere og hjælpe hinanden i denne krisetid. Lige nu skriver vi historie, og det er en meget fremmed situation for alle. Vi er et land i krise. Det kan være med til at skabe bekymringer, rive op i følelser og skabe konflikter i hjemmet. For vi skal blive hjemme. Vi er tvunget til at være hjemme og skal finde en ny hverdag i hjemmet. Vi kan blive rastløse og umotiverede og føle os indelukkede i vores eget hjem. Sidstnævnte har været en realitet for mig. Jeg elsker at komme ud i samfundet, omgås med andre, se min familie og venner. Noget jeg virkelig har fundet ud af, betyder meget for mig. Jeg har virkelig fundet ud af, hvor taknemlig, jeg er for den frihed, jeg normalt har. Vi skal virkelig sætte pris på det, vi har.

Jeg synes, det er vildt, hvad det kan gøre ved én at være så meget hjemme. For nogen er det sikkert intet problem, nogen nyder det måske endda. Andre har det måske lidt ligesom mig, og synes det er lidt af en udfordring. At være tvunget til at være hjemme. Forpligtigelse. Hvad er det, der slukker for din motivation? Forpligtigelse. Når du er forpligtet til at gøre noget, falder din motivation for at gøre det. Jeg kan relatere til det. Jeg har virkelig haft svært ved at finde motivationen i denne tid. Alle dage har været ens og er faldet sammen, (og jeg har ladet dem). Det har været som om, at det har været søndag hver dag. Jeg har gået lidt rundt i en osteklokke og ikke helt vidst, hvad jeg skulle foretage mig. Jeg har ikke haft en plan for, hvad jeg ville nå hver dag. Jeg har været rastløs, irritabel og umotiveret. Det har resulteret i mange timer i sofaen og alt for mange ligegyldige serier. Det lyder lige nu som om, at jeg kun har ligget på min flade mås. Det har jeg ikke. Jeg har da været trukket i træningstøjet, løbet et par ture, ryddet op og gjort rent, men det har virkelig haltet på arbejdsfronten.

 

Jeg startede ud med at være en haj til at lave mål, og det hele kørte, indtil det så ikke gjorde. Jeg havde gang i et møg fedt projekt, hvor dem jeg skulle samarbejde med, desværre hoppede fra i sidste øjeblik. Mega øv. Jeg kunne mærke, at det var en mavepuster, og jeg gav lidt op. Hvilket blandt andet også har haft noget med min mangel på motivation at gøre. Men det er en del af processen, og det ved jeg. Kroppen skulle også lige forstå det. Jeg er klar over, at jeg skal blive bedre til at sige pyt, når sådan noget sker. Styrke min accept. Ved at have en større accept, styrker du din evne til at håndtere uventede ting og de udfordringer, du må møde. For sådan er livet, og sådan er det at starte en virksomhed. Vi vil møde udfordringer, det handler blot om at blive god til at håndtere dem. Jeg kommer ingen vegne ved at give op ved bump. Så jeg accepterer, at det er sådan det er, rejser mig og vender STÆRKT tilbage, efter en lille tænke- og mærkepause.

 

Se muligheder i stedet for begrænsninger – som man siger. Og det vil jeg gøre. Der er en mening med, at det samarbejde ikke skulle blive til noget, og derfor giver det nu muligheder til noget andet. Hvad det er, vil tiden vise.

 

SÅ, i dag har jeg været hoppet i et pænt outfit igen, taget make-up på og har arbejdet hele dagen. Jeg har lagt en plan for i morgen og næste uge. Planlagt min arbejdsdag, sat mål, så jeg hver dag ved, hvad jeg gerne vil opnå. Meget produktiv dag! Det føles fantastisk, og det er dejligt at være tilbage ved tasterne og udrette noget. Det kan virkelig anbefales. Vi kan intet gøre ved den situation, vi er i lige nu. Så det bedste du kan gøre for dig selv er, at acceptere tingenes tilstand og give slip på alle de bekymringer du har, om ting du ikke kan gøre noget ved. Være taknemlig og send kærlighed til dem du holder af. Så skal de hele nok gå.

 

Hvis du har svært ved at give slip på dine bekymringer, eller du har brug for hjælp til at acceptere tingenes tilstand og mærke motivation igen, så har jeg har lavet et uimodståeligt tilbud til dig.

DU kan få HELT GRATIS 1 samtale, af 30 minutters varighed, inden d.13/4-2020. Jeg synes alle fortjener muligheden for at få hjælp. Det kan være stort som småt. Hvis du har brug for at komme ud med frustrationer, mangler motivation, føler dig ensom eller andet, er jeg klar til at lytte til dig og hjælpe dig med at give slip på de følelser, der fylder.

 

Vi må støtte og hjælpe hinanden bedst muligt i denne tid. Vi er alle i samme båd. Lad os stå samme og lad os blive hjemme, så vi snart kan vende tilbage til hverdagen og mødes med familie og venner igen!

 

Jeg ønsker dig en fantastisk dag, og skriv endelig hvis du vil benytte dig af dette fantastiske tilbud!

 

Sammen er vi stærke!

 

/Cecilia 💜