fbpx
60 22 33 30 cecilia@giraph.dk

Skilsmisseforløb

 

Forløbet henvender til børn og unge i alderen 12-20 år. 

Generelt

Skilsmisse

Når I som forældre beslutter at få en skilsmisse, skal I huske på, at den beslutning også har stor betydning for jeres barn. I sætter barnet/børnene i en situation de ikke selv har valgt. En skilsmisse er generelt en kæmpe omvæltning og det kan være med til at skabe utryghed. Det er derfor meget naturligt, at der kommer en reaktion hos jeres barn/børn. Reaktionerne kan være meget forskellige og uforudsigelige. Reaktioner på skilsmissen kan komme både i selve skilsmissen, men også efter skilsmissen. Børn og unge har ikke den samme emotionelle erfaring, som voksne har, og har derfor brug for redskaber til at håndtere følelserne i en krisesituation som denne. Barnet, teenageren og den unge har brug for et fristed, hvor deres følelser og tanker kan få frit løb. Det fristed tilbyder jeg.

Det er ikke skam at bede om hjælp, det er tværtimod en kæmpe styrke. Det samme til dig som forælder. Det er okay at du ikke kan overskue og rumme det hele selv, det er derfor sådan en som mig eksiterer. 

Reaktioner

Reaktioner kan fx være…

Vrede

Angst

Indadvendt

Ked af det

Ukoncenteret

Ondt i maven

JEG forventer

Åbenhed & Ærlighed

Fordele ved forløbet

Hvorfor vælge forløbet?

Forløbet skaber rutiner og rammer for barnet i en kristisk tid. Det er med til at give tryghed og ro til barnet. Forløbet er med til at sætte barnet i fokus, derfor har barnet også medbestemmelse i planlægningen af forløbet.  

Skilsmisseforløb

Hvilket forløb?

Introsamtale

Er du i tvivl om hvilket forløb du skal vælge?

Intro samtalen giver mulighed for at barnet/den unge kan komme til en samtale forud for et forløb. Jeg kan efter samtalen komme med min professionelle vurdering hvilket forløb jeg vil anbefale barnet/den unge.

Jeg anbefaler at man starter med en intro samtale, som vil foregå over ZOOM eller telefon.

Varighed:  30 minutter  

Åbningstider

MANDAG – FREDAG
09:00 – 17:00

 

WEEKEND OG HELLIGDAGE 

LUKKET

SPØRGSMÅL?

 

Vær ikke genert. Send mig endelig en besked!

2 + 5 =